Havemandens pie
Glutenfri. Retten er til 6 personer, når der serveres en solid salat til 🙂
Antal personer
6
Antal personer
6
Ingredienser
Kartoffelmos
Instruktioner
  1. Start med at lave kartoffelmosen. Kog kartoffelternen i usaltet vand, til de er møre, hæld vandet fra og pisk mosen med de øvrige ingredienser. Skyl og kog linserne i ca 10 minutter i 4 dl letsaltet vand, hæld overskydende vand fra. Bland de kogte linser i mosen.
  2. Imens ordnes grøntsagerne: Hak løgene og svits dem i jomfrukokosolie nogle minutter.
  3. Tilsæt de resterende grøntsager – skĂĄret i stykker – og lad det smĂĄsnurre under lĂĄg i 15 minutter. Rør i gryden en gang imellem.
  4. Tilsæt baked beans, tomatkoncentrat og krydderier. Bland det hele godt og smag til med salt og peber.
  5. Kom grøntsagsblandingen i et smurt ovnfast fad.
  6. Fordel mosen over grøntsagerne.
  7. Sæt fadet i oven ved 185 grader varmluft (200 grader almindelig ovn). Bag retten 35-45 minutter. Lad den evt. hvile 5 minutter inden servering.
  8. Serveres med en god kålsalat, dampet broccoli eller andet grønt.
Recipe Notes

Af grøntsager kan du vælge, hvad årstiden eller køleskab / fryser har at byde på 🙂