Grøn smoothie
Glutenfri. Opskriften er et forslag til ingredienser til grønne smoothies. Du kan roligt ret hurtigt begynde selv at kombinere dig frem ud fra, hvad du har, og hvad du har lyst til. Powerfoods, som spirulinapulver, macapulver, matchapulver osv., er oplagte at komme i sin smoothie, hvis man i forvejen anvender disse produkter og har dem i sine gemmer, men der er også masser af power i spinat og grønkål 😉
Antal personer
2
Antal personer
2
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienser i en blender og blend til indholdet er passende smooth (afhængig af blenderen) juster til ønsket konsistens med ekstra væske. Om den skal kunne drikkes eller spises med en ske.
  2. Man kan lave til to dage af gangen og opbevare det i en lukket beholder i køleskabet.
  3. Velbekomme 😀
Recipe Notes

God ide at tilføre en form for fedtstof (avocado, mandler, hampefrø, peanutbutter o.l.) for at få gavn af de fedtopløselige vitaminer (A og K), som er i smoothien, og ellers bare spise nogle mandler til sin smoothie.
Du kan bruge smoothies til at tilvænne dig grøntsager, du ikke bryder dig så meget om, ved at komme lidt i en smoothie og gradvist øge mængden i de følgende smoothies, så du vænner dig til smagen. Måske vil du pludselig kunne lide disse grøntsager i andre sammenhænge også.