Foccacia
Brød uden hvedemel men med rug og bygmel (alternativt havremel)
Ingredienser
Topping
Instruktioner
  1. Hak hasselnødderne til mel
  2. Opløs gæren i lunken vand
  3. Tilsæt plantemælk, salt, rosmarin, nødder og olie
  4. Tilsæt FiberHUSK og rugmel og til sidst bygmel. Rør godt
  5. Lad dejen hæve lunt i en time
  6. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir. Tryk den ud enten med våde hænder eller med en bagespatel, der jævnligt dyppes i koldt vand
  7. Brødet skal være et stort fladt brød på ca 1cm i højden. Drys med rosmarin og saltflager og hæld olie ud over brødet.
  8. Bages i ovnen ved 200gr (185 varmluft) i 30min
Recipe Notes

Brødet kan klippes/skæres i 12-16 stykker, efter hvor store man vil have dem.
Vi bruger dette brød til stort set alt. Til sandwich, burgerboller, ristet i ovnen med pesto og salt, til bruchetta på grillen, eller bare, som det er, til suppe eller salat.