Foccacia

Foccacia
Foccacia

Foccacia
Print Recipe
Brød uden hvedemel men med rug og bygmel (alternativt havremel)
Foccacia
Print Recipe
Brød uden hvedemel men med rug og bygmel (alternativt havremel)
Ingredienser
Topping
Antal personer:
Instruktioner
  1. Hak hasselnødderne til mel
  2. Opløs gæren i lunken vand
  3. Tilsæt plantemælk, salt, rosmarin, nødder og olie
  4. Tilsæt FiberHUSK og rugmel og til sidst bygmel. Rør godt
  5. Lad dejen hæve lunt i en time
  6. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir. Tryk den ud enten med våde hænder eller med en bagespatel, der jævnligt dyppes i koldt vand
  7. Brødet skal være et stort fladt brød på ca 1cm i højden. Drys med rosmarin og saltflager og hæld olie ud over brødet.
    Focccacia med rosmarin
  8. Bages i ovnen ved 200gr (185 varmluft) i 30min
    Foccacia
Recipe Notes

Brødet kan klippes/skæres i 12-16 stykker, efter hvor store man vil have dem.
Vi bruger dette brød til stort set alt. Til sandwich, burgerboller, ristet i ovnen med pesto og salt, til bruchetta på grillen, eller bare, som det er, til suppe eller salat.

Kommentér

Navigate