Chokoladeblondie med valnødder
Glutenfri. Opskriften er fundet på Neohippie.dk Der bliver ca 18 små stykker. Kan også bruges som energibar. Børn vil måske helst undvære valnødderne?
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader. (185 grader varmluft)
  2. Blend/stavblend kikærter, ahornsirup, peanutbutter og bagepulver.
  3. Hak 100 g. chokolade og fordel i dejen sammen med valnødderne.
  4. Hæld dejen i et usmurt kagefad på ca. 20×30 cm (hvis du har et fad, som nemt brænder på, kan du beklæde det med bagepapir først).
  5. Dejen er meget fast, så fordel den med en kniv.
  6. Bag i 20-25 min.
  7. Lad køle af. Hvis du vil gøre den ekstra appetitlig at se på, kan du smelte 50 g. mørk chokolade og hælde i streger ud over kagen, inden du skærer den.
  8. Velbekomme
Recipe Notes

Server evt kagen sammen med noget frisk frugt.
Der kan med god samvittighed listes et stykke kage med i madpakken 😉