Chiagrød med matcha
Glutenfri, proteinrig morgenmad. Toppingen kan varieres efter smag, og hvad du har i køleskabet. Opskriften er fundet i bogen “Sund med matcha i maden” af Sandra Pugliese & Sara speyer.
Antal personer
2
Antal personer
2
Ingredienser
Grød
Topping
Instruktioner
  1. Sigt matchaen ned i lidt af mælken og pisk det godt igennem. Pisk resten af mælken i, rør ahornsirup i og dernæst chiafrø. Det gøres nemmest i en skål med plads til det hele, eller to glas, så det er portionsanrettet med det samme.
  2. lad grøden stå på køkkenbordet i 10 minutter og rør jævnligt i den, så chiafrøene ikke klumper.
  3. Sæt låg på /dæk evt. med en tallerken, og sæt grøden i køleskabet. Minimum 4 timer og gerne natten over.
  4. Server med friske bær eller frugt og hvad du har lyst til. Jeg havde lyst til Peanutbutter, friske bær og granola, og det var guf 😉
Recipe Notes

Note fra bogen: “Det afhænger lidt af mælken, hvor meget eller hvor lidt chiafrøene suger, så det kan være, du skal justere med lidt ekstra chiafrø – eller lidt mere mælk, hvis du finder grøden for tyk.”
Du kan finde en opskrift på granola HER