Veganske blinis med salsa af mango, avocado og tomat
Glutenfri. Der bliver ca. 18 blinis. Fyldet rækker ca. til 12 stk.
Ingredienser
Blinis
Mang-avocado-tomat-salsa
  • 1 mangomoden, skåret i små tern
  • 2 avocadospiseklar, skåret i små tern
  • 2-3 tomatervelsmagende, skåret i små tern
Dressing til salsa
Pynt
Instruktioner
  1. Start med blinisdejen, da den skal hvile 1t i køleskabet
  2. Sigt begge slags mel og salt ned i en skål. Lav et hul i midten og kom 3 dl sojamælk i. Pisk indtil det er godt sammenblandet. Dæk skålen med film og stil den i køleskabet 1 time.
  3. Pisk herefter ca 1 dl. vand og lidt olie i dejen. Dejen skal være tykkere end pandekagedej. Bag blinis i kokosolie
  4. Mens dejen hviler i køleskabet laves salsaen
  5. Bland mango, avocado og tomattern i en skål. Rør dressingen sammen og kom den over. Lad salsaen trække til blinis er klar til at blive pyntet.
  6. Begge dele kan forberedes i forvejen klar til at samles og pyntes, når det skal serveres
  7. Top blinis med salsa og pynt med en tsk soyade og finthakket chili
Recipe Notes

Til denne salsa kan det betale sig at kræse om valget af råvare: Vigtigt for det endelige resultat at mango avocado og tomater er modne og smagfulde 🙂
Du kan finde opskriften på veganske blinis med “look a like” stenbiderrogn HER