Balsamico-marinerede grønne bønner med squashtern

Balsamico-marinerede grønne bønner med squashtern
Balsamico-marinerede grønne bønner med squashtern

Balsamico-marinerede grønne bønner med squashtern
Print Recipe
Glutenfri salat, inspireret af en opskrift fra "Alletiders kogebog"
Balsamico-marinerede grønne bønner med squashtern
Print Recipe
Glutenfri salat, inspireret af en opskrift fra "Alletiders kogebog"
Ingredienser
Dressing / marinade
Antal personer:
Instruktioner
  1. Vask squashen, skær den i tern og vend den med Tamari og olivenolie, f.eks. i en dyb tallerken. Kom squashternene på en bageplade og drys med lidt salt og peber. Bages ca. 15 minutter ved 185 grader varmluft, og køles af.
    Squashtern
  2. Squashtern
  3. Nip bønnerne eller brug frosne bønner. Kommes i spilkogende vand, tilsat lidt salt og koger i 5 minutter. Dryppes af og afkøles, kan overhældes med koldt vand, hvis salaten skal laves med det samme.
  4. Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå i vandet, til det er afkølet, så de kan smuttes. Du kan også vælge at bruge mandlerne uden at smutte dem.
  5. Rens rødløget og skær det i fine tern.
  6. Saml salaten: Kom bønnerne på serveringsfadet, herefter squashtern, hakkede mandler og rødløg.
    Bønnesalat
  7. Rør dressingen og fordel den over salaten.
  8. Salaten er spiseklar med det samme, men kan også med fordel laves nogle timer i forvejen og trække med dressingen.
    Balsamico-marinerede bønner med squashtern
  9. Velbekomme 🙂
    Balsamico-marinerede grønne bønner med squashtern
Recipe Notes

Du kan bruge flere eller færre bønner end angivet, og størrelsen på squashen betyder ikke så meget; nogle gange er der mere squash på salaten og andre gange mindre 😉
Salaten egner sig fortrinligt til de fleste serveringer, så prøv dig frem. En rest er god i madpakken, eller som pynt på en rugbrødsmad.

Kommentér

Navigate