Bagte marinerede rødbeder

Bagte marinerede rødbeder
Bagte marinerede rødbeder

Bagte marinerede rødbeder
Print Recipe
Tilbehør til postej og paté m.m.
Bagte marinerede rødbeder
Print Recipe
Tilbehør til postej og paté m.m.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Skrub rødbederne og bag dem med skræl ved 200 grader i 45-60 minutter. Til de er møre.
  2. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle lidt af.
  3. Pil skrællen af rødbederne.
    Bagte rødbeder
  4. Skær dem i stave eller skiver efter kokkens humør
    Bagte marinerede rødbeder
  5. Bland dressingen, kom den ved rødbederne og bland godt.
    Bagte rødbeder
  6. Opbevares i lukket glas i køleskab
    Bagte marinerede rødbeder
Recipe Notes

Her udnyttes rødbedens egen sødme, og der er ikke tilføjet sukker/sirup
Holbarhed - formentlig en uges tid? 🙂

2 Comments

    • Helle Reply

      Hej Kasper
      Jeg tester, om rødbederne er møre ved at stikke i dem med spidsen af en urtekniv eller en gaffel. De skal føles bagte, dvs kniven skal nemt kunne stikkes ind i rødbeden – selvfølgelig efter, hvor meget “bid”, man bryder sig om, der er i rødbeden, når man spiser den 😀

Kommentér

Navigate