Bagte bær

Bagte bær
Bagte bær med sojayoghurt som en del af en brunchbuffet

Bagte bær
Print Recipe
Glutenfri, hvis du bruger glutenfri havregryn, evt i en kombination af hirse og boghvedeflager.
Bagte bær
Print Recipe
Glutenfri, hvis du bruger glutenfri havregryn, evt i en kombination af hirse og boghvedeflager.
Ingredienser
Frugt og bær-lag
Grød-lag
Drys
Antal personer:
Instruktioner
  1. Start med at lave chiaæg: Drys 2 spsk chiafrø i en lille skål, og hæld knap 1 dl vand over. rør rundt med en ske, og lad frøene trække i køleskabet i 15 minutter.
  2. Skær æbler og pærer i små tern, og kom dem i en smurt ovnfast form sammen med de valgte bær. Du kan fint tilføje blommer. Jeg har udstenede blommer i fryseren, som jeg kommer i sammen med bær og æbler og pære 🙂
  3. Rør fyldet til grødlaget sammen og fordel det over frugterne i formen
  4. Bland kokosolie og ahornsirup. Kom nødder / mandler og græskarkerner i olie og sirup, og bland det godt. Fordel dem over grødlaget.
  5. Bages ved 175 grader i 35-40 minutter
    Bagte bær
  6. Toppes evt med friske bær eller blommer (når det er sæson for det), kan sagtens spises uden.
    Bagte bær toppet med friske blommer
  7. Serveres f.eks. med planteyoghurt til
    Bagte bær med sojayoghu
Recipe Notes

Et bud på en dejlig forkælelsesmorgenmad 🙂
Udenfor pæresæson kommer vi kun æbler i retten.

Kommentér

Navigate