Aubergineratatouille

Aubergineratatouille
Aubergineratatouille

Aubergineratatouille
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fra bogen "Spis maven flad" af Charlotte Hartvig og Majbritt Engel.
Aubergineratatouille
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fra bogen "Spis maven flad" af Charlotte Hartvig og Majbritt Engel.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Du kan med fordel bruge en sauterpande til denne ret.
    Ingredienser til aubergineratatouille
  2. Hak blegselleri, løg, hvidløg og peberfrugt – evt i hurtighakker, skær tomaterne i fine tern og svits det hele i 2 spsk olivenolie i 8-10 min. Tag det af panden og læg det på en tallerken.
    aubergineratatouille
  3. Skær auberginer og svesker i tern og svits dem møre i 2 spsk olivenolie i 8-10 min.
    Aubergineratatouille
  4. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær nødderne og 2 spsk olie og lad simre i 15 min.
  5. Hak nødder og rist dem på en tør pande og kom dem i retten.
    Aubergineratatouille
  6. Smag til med salt og peber.
    Aubergineratatouille
  7. Server evt. med glutenfri bønnepasta, svampebøffer og dampet broccoli, eller en grøn salat. I sommerhalvåret kan det f.eks. være en grøn salat med krydrede nødder.
    Aubergineratatouille med vegansk svampebøf, bønnepasta og dampet
  8. Kan spises både varm og kold.
Recipe Notes

Rigtig dejlig ret, som kan fryses.
Du kan finde en opskrift på grøn salat med krydrede nødder HER

Kommentér

Navigate